Tsi-Men maakonnas, An-Hui provintsi lõunaosas, on ammuilma valmistatud
häid rohelisi teesid.
Möödunud sajandil, kui hakkas kasvama nõudlus punase
tee järele, prooviti Tsi-Meni´s kasutada Fu-Tsjan provintsi
tehnoloogiat ja alustati edukalt tootma punast teed, mis ajajooksul sai
kuulsaks kui tee Tsi-Hun
Punase tee valmistamise käigus teelehed kergelt kuivatatakse, rullitakse, fermentiseeritakse ja lõpuks kuivatatakse lõplikult.
Meil on ta tuntud musta tee nimetuse all, kuid kuna hiina teede hulgas on mustadel teedel oma kategooria, on mõistlik mitte segi ajada Euroopa nimetusi Hiina omadega ja jääda Hiina terminoloogia juurde.
Tsi-Hun´il on läikivad peenikesed musta värvi lehekesed. Tee omab tugevat meesarnast lõhna, annab küllastunud punast värvi tõmmise. Tee ei kaota oma kordumatut maitset ka siis, kui lisatakse piima.
Koos India Dardžilingi ja Tseiloni teega moodustab Tsi-Hun kolmiku,
mis on kõige aromaatsemad punased teed maailmas. Tsi-Hun on väga
kange ja seepärast on soovitav võtta teekeeduse valmistamiseks
väike kogus teed. Mõõduka kangusega tee võimaldab
paremini hinnata tee maitset.